search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:01
MENU CLOSE

Σε 10 μέρες δίνεται προς χρήση ο σταθμός του Μετρό «Αγία Μαρίνα»

06.12.2013 07:25
Σε 10 μέρες δίνεται προς χρήση ο σταθμός του Μετρό «Αγία Μαρίνα» - Media

Ξεκινά την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου η δοκιμαστική λειτουργία του Σταθμού «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας.

Ξεκινά την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου η δοκιμαστική λειτουργία του Σταθμού «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας.
 
Σύμφωνα με στελέχη της Αττικό Μετρό, οι δοκιμές προβλέπεται να διαρκέσουν 10 ημέρες και αμέσως μετά θα δοθεί προς χρήση στη επιβατικό κοινό των αστικών συγκοινωνιών της πόλης. Είναι πιθανό, σημειώνουν, αυτό να συμβεί ως το Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου.
 
Ο σταθμός «Αγία Μαρίνα» επρόκειτο να δοθεί προς χρήση τον Σεπτέμβριο, όμως προβλήματα στη σηματοδότηση του δικτύου οδήγησαν σε καθυστέρηση του χρονοδιαγράμματος.
 
Παράλληλα, όπως αναφέρουν στελέχη της Αττικό Μετρό, ακόμη δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τη χρήση των 17 νέων συρμών ROTEM, που παραλήφθηκαν πέρυσι και βρίσκονται ακόμη σε φάση δοκιμών.
 
Μάλιστα, χρειάστηκε να μετατραπούν οι αισθητήρες των θυρών τους. Σημειωτέον ότι η Αττικό Μετρό έχει προσλάβει εξωτερικό ελεγκτή ασφαλείας, που διενεργεί ενδελεχείς ελέγχους στους συρμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:01