search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 21:50
MENU CLOSE

500 προσλήψεις από τον ΟΤΕ

09.12.2013 11:30
500 προσλήψεις από τον ΟΤΕ - Media

Σε 500 προσλήψεις προχωράει ο ΟΤΕ. Οι θέσεις εργασίας αφορούν τεχνικούς πεδίου, μηχανικούς, πωλητές καταστημάτων και εταιρικούς πωλητές.  

  
Σε 500 προσλήψεις προχωράει ο ΟΤΕ. Οι θέσεις εργασίας αφορούν τεχνικούς πεδίου, μηχανικούς, πωλητές καταστημάτων και εταιρικούς πωλητές.  

Προθεσμία υποβολής βιογραφικών έχει οριστεί η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και τα απαραίτητα προσόντα εδώ. Ειδικά οι αγγελίες που ανακοινώθηκαν για τεχνικούς πεδίου αφορούν σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν και νέες θέσεις εργασίας για επιπλέον περιοχές.

Οι προσλήψεις έρχονται σε συνέχεια των προγραμμάτων οικειοθελούς αποχώρησης που ανακοίνωσε πρόσφατα και τα οποία είναι σε εξέλιξη. Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων  που θα πραγματοποιηθούν θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των αποχωρήσεων μέσω των προγραμμάτων εθελουσίας. Οι προσλήψεις των νέων υπαλλήλων θα πραγματοποιούνται σταδιακά από τις αρχές του νέου έτους.

Οι τεχνικοί που θα προσληφθούν θα παρακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδίασε η εταιρεία αποκλειστικά για τεχνικούς του Ομίλου ΟΤΕ, που περιλαμβάνει πρακτική και εμπειρική εξάσκηση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 21:50