search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:48
MENU CLOSE

Αλεξίσφαιρο κεφάλι

16.12.2013 06:49
Αλεξίσφαιρο κεφάλι - Media

Ο Ουόλτερ Σαντιάγο κλήθηκε εσπευσμένα από  το σχολείο της 13χρονης εγγονής του να πάει να πάρει την κοπελίτσα επειδή ήταν άρρωστη.

Ο Ουόλτερ Σαντιάγο κλήθηκε εσπευσμένα από  το σχολείο της 13χρονης εγγονής του να πάει να πάρει την κοπελίτσα επειδή ήταν άρρωστη.

Ο 62χρονος άνδρας έπραξε το σωστό αλλά καθώς γυρνούσε σπίτι με την μικρή ένιωσε έναν οξύ πόνο στο κεφάλι. Αποδείχτηκε ότι αυτό που τον χτύπησε ήταν σφαίρα.

Λόγω του πόνου ο Σαντιάγο μετέβη στο νοσοκομείο όπου του έγιναν έξι ράμματα αλλά ως εκ θαύματος αυτή ήταν η μοναδική ζημιά που υπέστη μετά τον τραυματισμό.

Σύμφωνα με τις έρευνες τις αστυνομίας η σφαίρα προήλθε από περίστροφο και από μεγάλη απόσταση –εξ ου και το γεγονός ότι δεν σκότωσε τον Σαντιάγο. Μάλιστα οι αρχές θεωρούν ότι ο 62χρονος παππούς δεν ήταν ο στόχος του σκοπευτή και αυτός είναι ο λόγος που είναι ακόμη ζωντανός.

Ο Σαντιάγο δεν πίστευε στην τύχη του από τη μία μεριά –από την άλλη, έχοντας ζήσει στη Νέα Υόρκη, το Πουέρτο Ρίκο και το Κονέκτικατ θεωρούσε ότι στο προάστιο της Φλόριντα που κατοικεί πλέον δεν διέτρεχε κινδύνους αυτού του είδους.

Όπως και να έχει ο Σαντιάγο ήταν πραγματικά τυχερός αφού δεν συμβαίνει καθημερινά να σε χτυπήσει ια σφαίρα – έστω και εξοστρακισμένη – στο κεφάλι και να σου αφήσει απλά μια αμυχή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:46