search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 08:26
MENU CLOSE

Με πατερίτσες η Μέρκελ (Photo)

07.01.2014 14:29
Με πατερίτσες η Μέρκελ (Photo) - Media

Με πατερίτσες εμφανίστηκε η Άνγκελα Μέρκελ όταν υποδέχθηκε σήμερα στην καγκελαρία χορωδία για τα κάλαντα.

 
Με πατερίτσες εμφανίστηκε η Άνγκελα Μέρκελ όταν υποδέχθηκε σήμερα στην καγκελαρία χορωδία για τα κάλαντα.
 
Η Άνγκελα Μέρκελ η οποία είχε δυσκολία ακόμη και να ανέβει μερικά σκαλιά στο κτίριο της Καγκελαρίας για να φωτογραφηθεί, θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στη λεκάνη κάνοντας σκι τα Χριστούγεννα στις ελβετικές Άλπεις.


 
Ήδη από τη Δευτέρα, μαζί με την επιβεβαίωση του ατυχήματος, ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου είχε σπεύσει να ανακοινώσει και την ακύρωση των διεθνών επισκέψεων και συναντήσεων της Μέρκελ.
 
«Η καγκελάριος στον πάγο», έγραψε η ιστοσελίδα Spiegel-Online. «Πρεμιέρα από το κρεβάτι» σχολίασε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο δεύτερο γερμανικό κανάλι ZDF.
 
Η ανάρρωση της Μέρκελ μπορεί να διαρκέσει μέχρι και έξι εβδομάδες, καθώς έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στον αριστερό οπίσθιο πυελικό δακτύλιο. Πρόκειται πάντως για την πιο εύκολα αντιμετωπίσιμη μορφή κατάγματος – στην ουσία είναι ράγισμα.
 
Η Μέρκελ ακύρωσε την προγραμματισμένη για την Πέμπτη επίσημη επίσκεψή της στην Πολωνία, όπως και τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ζαβιέ Μπετέλ την Παρασκευή στο Βερολίνο. Λίγες εβδομάδες μετά την ορκωμοσία για την τρίτη θητεία της θα διεκπεραιώνει τις κυβερνητικές υποχρεώσεις από το σπίτι της.
 
Αύριο Τετάρτη πάντως, θα προεδρεύσει στην πρώτη συνεδρίαση της χρονιάς για το νέο υπουργικό συμβούλιο.
 

Η Μέρκελ είχε εμφανιστεί και πάλι με πατερίτσες στην Καγκελαρία, πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν είχε υποβληθεί σε μια προγραμματισμένη εγχείρηση στο αριστερό της γόνατο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 08:26