search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:41
MENU CLOSE

Κατώτερος των περιστάσεων

16.01.2014 22:00
Κατώτερος των περιστάσεων - Media

Σε ένα δικό του κόσμο, ονειρικά πλασμένο ζει ο  Πρωθυπουργός μας. Εκεί  δεν υπάρχει ανεργία, αυτοκτονίες, απλήρωτοι εργαζόμενοι και χαράτσια, αλλιώς δεν εξηγείται αλλιώς!!!

 
Σε ένα δικό του κόσμο, ονειρικά πλασμένο ζει ο  Πρωθυπουργός μας. Εκεί  δεν υπάρχει ανεργία, αυτοκτονίες, απλήρωτοι εργαζόμενοι και χαράτσια, αλλιώς δεν εξηγείται αλλιώς!!!
 
Πήγε ο άνθρωπος στην Ευρώπη και μίλαγε για success story, πλεονάσματα και λαθεμένους πολλαπλασιαστές, όταν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι εδώ και αρκετό καιρό μας λένε μες στα μούτρα ότι θυσίασαν την Ελλάδα  για να σωθούν οι άλλες χώρες!!!
 
Πρώτη και καλύτερη τα είπε η Σάρα Βάγκενκνεχτ η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Die Linke … η Γερμανία αξιοποίησε την κρίση προς όφελός της: μέσα από αυτή την κρίση πήρε μέσα σε χρόνο μηδέν, σε τέσσερα χρόνια, την πλήρη ουσιαστικά εξουσία στην Ευρώπη.
 
Τον περασμένο μήνα μας τα ρίξε και η Μέρκελ « η Γερμανία» είπε « είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ καθώς όπως είπε έτσι θα έφευγαν μετά το ένα κράτος μετά το άλλο»
 
Ακόμη και ο κύριος «καλό κουράγιο, Έλληνες», ο επίτροπος Ολι Ρεν, παραδέχτηκε: ότι η ΕΕ προτίμησε να θυσιάσει την Ελλάδα για να σώσει άλλα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης και πάνω απ' όλα για να διασώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες! 
 
Ο Σαμαράς όμως κάνει τον Αλέκο και αντί να μιλήσει ευθέως και να πει ότι η  πολιτική της Μέρκελ είναι υπεύθυνη για το χάλι στην Ελλάδα και ότι για να μην έχουν κρίση οι Γερμανοί η χώρα μας κατέγραψε 3.124 αυτοκτονίες είπε  ως άλλη Μαρία Αντουανέτα το αμίμητο…  «Είχαν γίνει λάθη και τα επισήμανα όταν ήμουν στην αξιωματική αντιπολίτευση. Το πρόγραμμα ήταν αποτυχημένο. Μετά όμως τα διορθώσαμε και, τώρα, το πρόγραμμα πετυχαίνει»!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:40