search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:01
MENU CLOSE

Συρία: Σοκ από βασανιστήρια και βιασμούς παιδιών

06.02.2014 07:25
Συρία: Σοκ από βασανιστήρια και βιασμούς παιδιών  - Media

Η φρίκη δεν έχει τελειωμό στην πολύπαθη Συρία και η πρόσφατη έκθεση του ΟΗΕ αποκαλύπτει φρικιαστικές λεπτομέρειες με θύματα μικρά παιδιά.

Η φρίκη δεν έχει τελειωμό στην πολύπαθη Συρία και η πρόσφατη έκθεση του ΟΗΕ αποκαλύπτει φρικιαστικές λεπτομέρειες με θύματα μικρά παιδιά.
 
Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στα τρία χρόνια που κρατά ο πόλεμος περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, μεταξύ αυτών 10.000 παιδιά.
 
Τραγική μοίρα έχουν όμως και οι πρόσφυγες που έφυγαν από τη χώρα για να γλιτώσουν τις ζωές τους αλλά έζησαν μια κόλαση. Πολλά από τα παιδιά που ζήτησαν καταφύγιο σε γειτονικές χώρες πέρασαν στιγμές εφιαλτικές. Πολλά από αυτά χρησιμοποιήθηκαν ως ασπίδες σε επιθέσεις, υπέστησαν φρικτά βασανιστήρια με ηλεκτρισμό στα γεννητικά όργανα, ξυλοδαρμούς με λοστούς, αφαίρεση νυχιών με τανάλιες, εικονικούς πνιγμούς και βιασμούς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50