search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:45
MENU CLOSE

ΟΗΕ: Η Ρωσία μπλοκάρει το ψήφισμα για την βοήθεια στην Συρία

12.02.2014 08:29
ΟΗΕ: Η Ρωσία μπλοκάρει το ψήφισμα για την βοήθεια στην Συρία - Media

Η Μόσχα θα ασκήσει βέτο επί του σχεδίου απόφασης για την ανθρωπιστική κατάσταση στη Συρία δηλώνοντας πως αυτό δημιουργεί έδαφος για στρατιωτική παρέμβαση.

Η Ρωσία θεωρεί ότι το σχέδιο απόφασης του ΟΗΕ για την ανθρωπιστική κατάσταση στη Συρία στοχεύει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για μία στρατιωτική επέμβαση και θα ασκήσει βέτο επί του κειμένου στην παρούσα μορφή του, δήλωσε την Τετάρτη ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γκενάντι Γκατίλοφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
 
«Δεν είναι αποδεκτό για εμάς στη μορφή με την οποία συντάσσεται τώρα και φυσικά εμείς δεν θα το αφήσουμε να περάσει», δήλωσε ο Γκατίλοφ αναφερόμενος στο σχέδιο απόφασης του Οργανισμού για την ανθρωπιστική κατάσταση στη Συρία, το οποίο συνέταξαν οι δυτικές και οι αραβικές χώρες, και συζητήθηκε την Τρίτη από τις 15 χώρες μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07