search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:58
MENU CLOSE

Όλοι αθώοι για τα επεισόδια στα διόδια Μεγάρων

26.02.2014 16:20
Όλοι αθώοι για τα επεισόδια στα διόδια Μεγάρων - Media

Αθωώθηκαν και οι εφτά συλληθφέντες για τα επεισόδια στα διόδια της Πάχης Μεγάρων την περασμένη Κυριακή με απόφαση του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.

  
Αθωώθηκαν και οι εφτά συλληθφέντες για τα επεισόδια στα διόδια της Πάχης Μεγάρων την περασμένη Κυριακή με απόφαση του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.
 
Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν. Όπως ανέφερε δε στο δικαστήριο ένας εκ των κατηγορουμένων, δημοτικός σύμβουλος, κανείς από τους συγκεντρωθέντες δεν είχε πρόθεση για κατάληψη. «Ήταν μια συμβολική ενέργεια προς ένδειξη διαμαρτυρίας. Η τακτική της αστυνομίας ήταν αυτή που δημιούργησε τις συνθήκες ώστε μα καταλάβουμε το οδόστρωμα για ελάχιστα λεπτά» είπε χαρακτηριστικά.
 
Τέλος, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οτι κάποιος πέταξε πέτρα κατά αστυνομικών. 

Την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων για παρακώλυση συγκοινωνιών, πλην ενός, ζήτησε κι ο εισαγγελέας της έδρας.
 
Στην εισήγησή του ανέφερε πως η διαδήλωση ήταν μια αυθόρμητη συμβολική ενέργεια του κόσμου για την οποία είχε ενημερωθεί η τροχαία τέσσερις ημέρες νωρίτερα. "Υπήρχε συνεννόηση του δημάρχου με τους επικεφαλής της αστυνομίας που βριςκονταν στο σημείο" είπε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:57