search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:03
MENU CLOSE

Σοκ για Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου από διαλόγους Κασιδιάρη-Μπαλτάκου (Video)

02.04.2014 11:10
Σοκ για Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου από διαλόγους Κασιδιάρη-Μπαλτάκου (Video) - Media

Διαλόγους – σοκ που υποστηρίζει ότι είχε με τον γ.γ. της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, παρουσίασε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Διαλόγους – σοκ που υποστηρίζει ότι είχε με τον γ.γ. της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, παρουσίασε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Όπως υποστηρίζει στα έγγραφα που παρουσίασε, ο γ.γ. της κυβέρνησης του περιέγραψε αναλυτικά τις αντιδράσεις του Αντώνη Σαμαρά όταν έμαθε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης, φέρεται να του εξηγεί αναλυτικά ότι υπήρξαν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη από τους υπουργούς Χαράλαμπο Αθανασίου και Νίκο Δένδια, με εντολή Σαμαρά, καθώς και ότι δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον του βουλευτή της ΧΑ.

Αναφέρει ακόμη ότι οι διάλογοι με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο είναι μαγνητοσκοπημένοι και έχουν κατατεθεί στη δικογραφία «κατά της κυβέρνησης Σαμαρά στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο Στρασβούργο».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνει λόγο για «αδίκημα κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος, τουλάχιστον για τον υπουργό Δικαιοσύνης, και εντός των επόμενων ημερών θα καταθέσει πρόταση για παραπομπή του εν λόγω υπουργού στην προανακριτική επιτροπή.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου αναμένεται να ζητήσει την Πέμπτη το υλικό της μαγνητοφωνημένης συνομιλίας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της αθέμιτης μαγνητοσκόπησης, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος
 
Δείτε το βίντεο στο οποίο αναφέρονται οι διάλογοι:

Και εδώ αναλυτικά οι διάλογοι από το βίντεο, όπως τους παρουσίασε ο Ηλίας Κασιδιάρης:

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή:

«Προς τα μέλη του Κοινοβουλίου,

Θέτω στη διάθεσή σας – εν ονόματι του Συντάγματος και του Ελληνικού λαού – τον πλήρη διάλογο μεταξύ εμού και του γενικού γραμματέα της Κυβερνήσεως κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου. Ακριβώς τα ίδια στοιχεία θα καταθέσω και ενόρκως ενώπιον της Δικαιοσύνης, η λειτουργία της οποίας έχει στην κυριολεξία βιαστεί από την κυβέρνηση Σαμαρά. Επίσης, προς άρσιν κάθε αμφισβήτησης της γνησιότητας της μαρτυρίας μου, τονίζω ότι ο εν λόγω διάλογος μαγνητοσκοπημένος περιέχει τα ως νόμιμο αποδεικτικό υλικό στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί κατά της κυβέρνησης Σαμαρά στο ΕΔΑ του Στρασβούργου.

Τα νέα αδιάσειστα στοιχεία που θέτω στη διάθεσή σας στοιχειοθετείται με πάσα βεβαιότητα της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος τουλάχιστον για τον υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου εντός των επόμενων ημερών θα καταθέσω συγκεκριμένη πρόταση για παραπομπή του εν λόγω υπουργού η προανακριτική επιτροπή. Πέραν πάσης αμφιβολίας ….. Οι πλέον θεμελιώδεις αρχές δηλαδή η διάκριση εξουσιών και η Λαϊκή κυριαρχία έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Ως εκ τούτου ενεργοποιείται. Ως εκ τούτου ενεργοποιείται το άρθρο 120 παράγραφος 4.
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
 
 
Και εδώ το αυθεντικό έγγραφο Κασιδιάρη προς τη Βουλή:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:02