Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους να απολαύσετε εξαιρετικά εύγευστα τον ταραμά, μετά την κλασική ταραμοσαλάτα.
Ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους να απολαύσετε εξαιρετικά εύγευστα τον ταραμά, μετά την κλασική ταραμοσαλάτα.
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 5 ΛΕΠΤΑ
Υλικά
100 γρ. λευκό ταραμά
1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο
1/4 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί βρεγμένο και καλά στυμμένο
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
300 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο κρεμμύδι, την ψίχα του ψωμιού, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τέλος τον ταραμά και αρχίζουμε και ζυμώνουμε με τα χέρια όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για περίπου 30' ώστε να αναμιχτούν τα αρώματα και να δέσει το μείγμα και μετά πλάθουμε τα ταραμοκεφτεδάκια.
Τα περνάμε από πιάτο με αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι με καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί απόχρωση και αποσύρουμε με τρυπητή κουτάλα.
Τα ακουμπάμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, ώστε να στραγγίσουν το περιττό λάδι και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.