30/05/2020 03:13:31

Διαψεύδει η Μαλαισία τα περί τηλεφωνική κλήσης του συγκυβερνήτη

Οι έρευνες για το χαμένο boeing θα ολοκληρωθούν σε μια εβδομάδα - Media

Διαψεύδει η Μαλαισία τις πληροφορίες σχετικά με τηλεφωνική κλήση που φέρεται να έγινε από τον συγκυβερνήτη του Boeing 777 της Malaysia Airlines λίγο πριν από την εξαφάνιση του αεροπλάνου στις 8 Μαρτίου. 

Ο Μαλαισιανός υπουργός Μεταφορών δήλωσε πως δεν γνωρίζει να έγινε τέτοια κλήση, προσθέτοντας πως δεν θέλει να υπεισέλθει σε κάτι που ανήκει στον τομέα της αστυνομίας και των διεθνών υπηρεσιών που ερευνούν την υπόθεση.

«Δεν θέλω να διαταράξω τις έρευνες που διεξάγονται όχι μόνον από τη μαλαισιανή αστυνομία, αλλά επίσης από το FBI, την MI6, τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών και άλλες υπηρεσίες», δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κουάλα Λουμπούρ.

Ο υπουργός ανέφερε ακόμη πως ουδείς επιβάτης έχει πλήρως απαλλαγεί από την έρευνα, αν και σε προηγούμενες ανακοινώσεις της μαλαισιανής αστυνομίας αναφερόταν πως όλοι οι επιβάτες έχουν απαλλαγεί από τις υποψίες.

«Ο γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας είχε δηλώσει τότε πως δεν έχει βρεθεί τίιποτε ύποπτο μεταξύ των επιβατών (...), όμως αν δεν βρούμε περισσότερες πληροφορίες, κυρίως τα δεδομένα που περιέχονται στα μαύρα κουτιά, δεν πιστεύω πως ο αρχηγός της αστυνομίας μπορεί να πει πως έχουν όλοι απαλλαγεί», τόνισε. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.