search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:03
MENU CLOSE

Διαψεύδει η Μαλαισία τα περί τηλεφωνική κλήσης του συγκυβερνήτη

13.04.2014 07:42
Οι έρευνες για το χαμένο boeing θα ολοκληρωθούν σε μια εβδομάδα - Media

Διαψεύδει η Μαλαισία τις πληροφορίες σχετικά με τηλεφωνική κλήση που φέρεται να έγινε από τον συγκυβερνήτη του Boeing 777 της Malaysia Airlines λίγο πριν από την εξαφάνιση του αεροπλάνου στις 8 Μαρτίου.

Διαψεύδει η Μαλαισία τις πληροφορίες σχετικά με τηλεφωνική κλήση που φέρεται να έγινε από τον συγκυβερνήτη του Boeing 777 της Malaysia Airlines λίγο πριν από την εξαφάνιση του αεροπλάνου στις 8 Μαρτίου. 

Ο Μαλαισιανός υπουργός Μεταφορών δήλωσε πως δεν γνωρίζει να έγινε τέτοια κλήση, προσθέτοντας πως δεν θέλει να υπεισέλθει σε κάτι που ανήκει στον τομέα της αστυνομίας και των διεθνών υπηρεσιών που ερευνούν την υπόθεση.

«Δεν θέλω να διαταράξω τις έρευνες που διεξάγονται όχι μόνον από τη μαλαισιανή αστυνομία, αλλά επίσης από το FBI, την MI6, τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών και άλλες υπηρεσίες», δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κουάλα Λουμπούρ.

Ο υπουργός ανέφερε ακόμη πως ουδείς επιβάτης έχει πλήρως απαλλαγεί από την έρευνα, αν και σε προηγούμενες ανακοινώσεις της μαλαισιανής αστυνομίας αναφερόταν πως όλοι οι επιβάτες έχουν απαλλαγεί από τις υποψίες.

«Ο γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας είχε δηλώσει τότε πως δεν έχει βρεθεί τίιποτε ύποπτο μεταξύ των επιβατών (…), όμως αν δεν βρούμε περισσότερες πληροφορίες, κυρίως τα δεδομένα που περιέχονται στα μαύρα κουτιά, δεν πιστεύω πως ο αρχηγός της αστυνομίας μπορεί να πει πως έχουν όλοι απαλλαγεί», τόνισε. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24