search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Η Αγκελα τον Σαμάρωσε…

15.04.2014 21:00
Η Αγκελα τον Σαμάρωσε… - Media

Και τελικά η βόμβα έσκασε και μάλιστα την μέρα που ήταν εδώ η πολύ καλή τους φίλη Αγκελα Μέρκελ. 

 
Και τελικά η βόμβα έσκασε και μάλιστα την μέρα που ήταν εδώ η πολύ καλή τους φίλη Αγκελα Μέρκελ.

Ο λόγος για το δημοσιεύμα των FT στο οποίο τονίζει ο ειδικός οικονομικός αναλυτής τους , Βόλφγκανγκ Μούντσαου, σε άρθρο ότι «Η ελληνική οικονομία δεν βρίσκεται σε ύφεση, ούτε ανακάμπτει. Έχει καταρρεύσει», αναφέρει στη Financial Times, σημειώνοντας μάλιστα πως  «πλέον υπάρχει και η δυνατότητα της κήρυξης στάσης πληρωμών του εξωτερικού χρέους».
 
Δηλαδή με λίγα λόγια μας λένε να κηρύξουμε  στάση πληρωμών στο χρέος μας!!!
 
Τόμπολα!!!
 
Αλλά μας λένε οι από εδώ και άλλα οι από εκεί!!!
 
Και για να είμαστε και ακριβοδίκαιοι δεν μας λένε ούτε αυτά που λένε εδώ… όπως για παράδειγμα αυτό που είπε  στην «καλή» κόρη του λουθηρανού πάστορα Χορστ Κάσνερ και της δασκάλας Χέρλιντ Κάσνερ ο  Αντώνη Σαμαράς ότι δηλαδή  ο Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή το Μπαλτάκος γκέιτ, ζήτησε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ να ρίξουν την κυβέρνηση.   
 
Η καλή κυριούλα Ανγκελα Μέρκελ στο άκουσμα και μόνο αυτών άστραψε και βρόντηξε και χωρίς ηθικούς φραγμούς, όπως δίδασκε ο Μακιαβέλι, του το ξέκοψε με συνοπτικές διαδικασίες τονίζοντας ότι  «δεν πρέπει να πάψουμε να ασκούμε πίεση για την εφαρμογή των συμφωνηθεισών μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα».
 
Μετά όλα κύλησαν ομαλά. Η Αγκελικούλα έστριψε το μουστάκι και καταβρόχθισε όπως συνηθίζει  ένα τεράστιο κομμάτι κόκορα κρασάτο. Και η αυλαία έπεσε. Και όπως είναι σύνηθες οι εθνοσωτήρες Σαμαροβενιζέλοι ξέχασαν να της πουν ότι η Ελλάδα είναι το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες θύματα των πατεράδων της. …

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:53