search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:02
MENU CLOSE

Πίτσα με μοτσαρέλα, ντομάτα και… μαριχουάνα (Video)

28.04.2014 21:00
Πίτσα με μοτσαρέλα, ντομάτα και… μαριχουάνα (Video) - Media

Mετά την αποποινικοποίηση σε κάποιες πολιτείες της Αμερικής και την πορεία προς την τελική δικαίωση, η μαριχουάνα τώρα δοκιμάζεται και σαν μαγειρικό καρύκευμα.

 
Mετά την αποποινικοποίηση σε κάποιες πολιτείες της Αμερικής και μέχρι την πορεία προς την τελική δικαίωση, η μαριχουάνα τώρα δοκιμάζεται και σαν μαγειρικό καρύκευμα.
 
Μια πιτσαρία στο Βανκούβερ, η Mega ILL café, έβαλε στο μενού της και μια πίτσα που εκτός από χόρταση θα προσφέρει και άλλα καλά στους πελάτες.
 
Όπως λέει ο ιδιοκτήτης Μαρκ Κλόκεϊντ, το μαγαζί του είναι ούτως ή άλλως φιλικό προς τους χρήστες μαριχουάνας και όσοι εξ αυτών πηγαίνουν στην πιτσαρία του μπορούν να χρησιμοποιούν τα ειδικά ηλεκτρονικά τσιγάρα τους και να εξασκούν το χόμπι τους.
 
Όσοι από τους πελάτες του λοιπόν είναι πάνω από 18 ετών και έχουν κάρτα χρήσης μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους, θα μπορούν να παραγγέλνουν την ειδική πίτσα με το όνομα «Φαρμακευτική».
 
Η συγκεκριμένη πίτσα πριν από το ψήσιμο ραντίζεται στη ζύμη της με λάδι που έχει βγει από μαριχουάνα και διατίθεται στους θεριακλήδες πελάτες.
 
Ο Κλόκεϊντ είναι και αυτός χρήστης και ξεκίνησε την μαριχουάνα όταν έκανε θεραπεία για να νικήσει τον καρκίνο. Τα κατάφερε και όπως λέει, η μαριχουάνα τον βοήθησε πολύ σε αυτό.
 
Όπως επίσης έχει γίνει λάτρης της σωστής διατροφής και προσπαθεί να κάνει τις πίτσες του όσο πιο υγιεινές γίνεται. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:59