search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:12
MENU CLOSE

Ο κακοποιός που αγαπήσαμε!

20.06.2014 09:24
O πιο σέξι κρατούμενος αποφυλακίστηκε και έγινε… μοντέλο (Photos) - Media

Ονομάζεται Jeremy Meeks, είναι τριάντα ετών, με συλλήψεις και καταδίκες για οπλοκατοχή και… το νέο αντικείμενο του πόθου του διαδικτύου!

Ονομάζεται Jeremy Meeks, είναι τριάντα ετών, με συλλήψεις και καταδίκες για οπλοκατοχή και… το νέο αντικείμενο του πόθου του διαδικτύου!
Τη φωτογραφία του ανήρτησε στο Facebook το αστυνομικό τμήμα του Stockton, στην Καλιφόρνια, παρουσιάζοντας τους συλληφθέντες μιας συμμορίας που λυμαινόταν την περιοχή.
Μάλλον όμως πέτυχε το… αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς τα like, τα share και τα σχόλια για την ομορφιά του τον μετέτρεψαν από εγκληματική φυσιογνωμία στο νέο… it boy του ίντερνετ.
Χιλιάδες γυναίκες γράφουν ότι καλό θα ήταν να… απελευθερωθεί και να στραφεί στο μόντελινγκ, σκέφτονται να αρχίσουν να του γράφουν στη φυλακή ή ακόμα και να συγκεντρώσουν τις 900.000 δολάρια που απαιτούνται για να βγει με εγγύηση.
Το Χόλιγουντ ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50