search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 03:43
MENU CLOSE

«Ποταμίσιο» άνοιγμα από Γκλέτσο (Video)

04.08.2014 09:26
«Ποταμίσιο» άνοιγμα από Γκλέτσο (Video) - Media

Ανοιχτός σε συνεργασίες δήλωσε ότι είναι ο επικεφαλής του νέου κόμματος «Τελεία» Απόστολος Γκλέτσος, αποκλείοντας, ωστόσο, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Ανοιχτός σε συνεργασίες δήλωσε ότι είναι ο επικεφαλής του νέου κόμματος «Τελεία» Απόστολος Γκλέτσος, αποκλείοντας, ωστόσο, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
 
Με καλό μάτι βλέπει μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ΠΟΤΑΜΙ, το ΚΚΕ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής του νέου κόμματος «Τελεία» Απόστολος Γκλέτσος αποκλείοντας, ωστόσο οποιαδήποτε «σχέση» με ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ.
 
«Τα μεγάλα κόμματα με τον τρόπο που δουλεύουν, παράγουν μόνο διαπλοκή», επεσήμανε.
 
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Γκλέτσος επισήμανε ότι βλέπει θετικά το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.
 
«Γνωρίζω τον ίδιο τον κ. Θεοδωράκη και έχουμε μιλήσει αρκετά, ακούω τις απόψεις του με ενδιαφέρον. Θα μπορούσα να συνεργαστώ με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείω τίποτα και ούτε με το ΚΚΕ. Δεν θα συνεργαζόμουν όμως ποτέ με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά.
 
Μεταξύ άλλων, ο κ. Γκλέτσος εξέφρασε την άποψη ότι οι κυβερνήσεις πλέον πρέπει να γίνονται από πολλά μικρά κόμματα, «ώστε το κάθε μικρό κόμμα να είναι ο εγγυητής όλων αυτών που έχουμε, από πριν, συμφωνήσει».
 
Αναφερόμενος ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «είναι μικρό κόμμα αλλά έχει μπολιαστεί με ανθρώπινο υλικό του ΠΑΣΟΚ», υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος στις τελευταίες εκλογές στήριξε Κουβέλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49