search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:33
MENU CLOSE

Οκτώ μήνες φυλάκιση για τον… οξύθυμο τουρίστα που ξυλοκόπησε ξεναγό

10.10.2014 05:29
Οκτώ μήνες φυλάκιση για τον… οξύθυμο τουρίστα που ξυλοκόπησε ξεναγό - Media

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Ηρακλείου στον τουρίστα, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης φέρεται να ξυλοκόπησε ξεναγό στην Κνωσό!

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Ηρακλείου στον τουρίστα, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης φέρεται να ξυλοκόπησε ξεναγό στην Κνωσό!
 
Ο Ολλανδός, παρότι αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες, δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο.
 
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και καταγγέλθηκε από εργαζόμενους στο Ράδιο Κρήτη.
 
«Βγήκε έξω από το χώρο και κρατούσε τα δόντια του στο χέρι», αναφέρουν χαρακτηριστικά αυτόπτες μάρτυρες που κατήγγειλαν το περιστατικό.
 
Το ευτύχημα για τον άτυχο άνδρα ήταν ότι οι μπουνιές που δέχτηκε δεν τον πέτυχαν σε σημείο στο κεφάλι, το οποίο θα μπορούσε να αποβεί ακόμη και μοιραίο!
 
Σημειώνεται πως όλα έγιναν όταν ο ξεναγός με δύο τουρίστες επιχείρησε να περάσει τον ξύλινο διάδρομο που ενώνει σημεία του ανακτόρου. Τότε μπροστά του βρέθηκε ένας οξύθυμος τουρίστας, ο οποίος ουσιαστικά χωρίς λόγο, άρχισε να τον δέρνει!
 
Στο σημείο άμεσα έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν το θύτη, την ώρα που το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τρία σπασμένα δόντια και τραύμα στα χείλη που χρειάστηκε 8 ράμματα για να κλείσει!
 
 
Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:32