search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:55
MENU CLOSE

Ξανά στο εδώλιο παπάς που κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδελφό του

13.11.2014 14:22
Ξανά στο εδώλιο παπάς που κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδελφό του - Media

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου των Ιωαννίνων βρίσκεται ένας ιερέας, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδελφό του με ένα χοντρό κλαδί ελιάς, το Νοέμβριο του 2005 στην Άρτα.

 
Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου των Ιωαννίνων βρίσκεται ένας ιερέας, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδελφό του με ένα χοντρό κλαδί ελιάς, το Νοέμβριο του 2005 στην Άρτα.
 
Όπως αναφέρει το epiruspost, πρωτόδικα ο ιερέας είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Στο δεύτερο βαθμό όμως αθωώθηκε και η υπόθεση έφτασε στον Άρειο Πάγο.
 
Ο Άρειος Πάγος την επέστρεψε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο των Ιωαννίνων για να εκδικαστεί επί της ουσίας.
 
Από το πρωί κατέθεσαν επτά μάρτυρες. Μεταξύ αυτών και ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος είχε κάνει τη νεκροψία.
 
Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο τρίτος αδερφός, ο οποίος επανέλαβε στο δικαστήριο ότι ακούγοντας φωνές και καβγά έσπευσε στο χωράφι, όπου μάλωναν τα αδέρφια του και είδε τον παπά να χτυπά με το ξύλο στο κεφάλι τον αδερφό τους.
 
Ο ιερέας ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και αποδίδει το θάνατο του αδερφού του σε πτώση πάνω σε πέτρα. Το χτύπημα αυτό, κατά τον ίδιο, είναι που επέφερε το θάνατο.
 
Τα τρία παιδιά του νεκρού ζητούν δικαίωση της μνήμης του πατέρα τους καθώς πιστεύουν ότι είναι θύμα μιας άγριας δολοφονίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:53