search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:04
MENU CLOSE

Η Δούρου προσφεύγει στο Ελεγκτικό Συμβούλιο για το Ελληνικό

15.12.2014 14:39
Αφιέρωμα Guardian στη Δούρου: «Η Αριστερά μπορεί να φέρει μια ανάσα φρέσκου αέρα» - Media

Η Περιφέρεια Αττικής προσφεύγει στο Ελεγκτικό Συμβούλιο για το Ελληνικό, προκειμένου όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της «να προασπίσει τη δημόσια περουσία».

Στο Ελεγκτικό Συμβούλιο για το Ελληνικό, προσφεύγει η Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της "να προασπίσει τη δημόσια περουσία".

Αναλυτικά το σκεπτικό της προσφυγής:

"Η Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε σήμερα ενώπιον της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συμβουλίου (της Μείζονος Επταμελούς Σύνθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου) αίτηση αναθεώρησης κατά της υπ’ αριθμ. 3800/2014 απόφασης του Στ’ Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης του ΤΑΙΠΕΔ, ανακαλώντας προηγούμενη απόφαση του Ζ’ Κλιμακίου και ανοίγοντας το δρόμο της πώλησης του Ελληνικού στη μοναδική πλειοδότρια εταιρία.
 
Στην αίτησή της η Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε συμπληρωματικά όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από το ΤΕΕ, αναφορικά με το ύψος του τιμήματος της σύμβασης, το οποίο κρίθηκε εξευτελιστικό.
 
Η Περιφέρεια Αττικής επαναλαμβάνει κατηγορηματικά τη βούλησή της να προασπίσει τη δημόσια περιουσία γενικά και ειδικότερα τα 40.000 τ. μ. που διαθέτει στο χώρο του Ελληνικού"

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:59