search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:20
MENU CLOSE

Πέθανε ο διάσημος τραγουδιστής Joe Cocker

22.12.2014 18:45
Πέθανε ο διάσημος τραγουδιστής Joe Cocker - Media

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 70 ετών άφησε ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής Joe Cocker, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο διάσημος τραγουδιστής Joe Cocker, πέθανε σήμερα σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, όπως μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.
 
Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε γεννηθεί το 1944 στο Σέφιλντ της Βρετανίας και ηχογράφησε 40 δίσκους, ενώ είχε εμφανιστεί σε χιλιάδες συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Το 1983 βραβεύθηκε με Grammy για το τραγούδι «Up Where We Belong», ένα ντουέτο με την Jennifer Warnes και το 2007 έλαβε τιμητικό βραβείο για τη συνεισφορά του στη μουσική.
 
Το περιοδικό Rolling Stone κατέταξε τον Cocker στο νούμερο 97 στον κατάλογο με τους 100 μεγαλύτερους τραγουδιστές στην ιστορία.
 
Τα τραγούδια που τον έκαναν διάσημο ήταν τα «You are So Beautiful», «With a Little Help from my Friends», «Unchain My Heart» και «Summer in the City».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:20