search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:08
MENU CLOSE

Αγλαΐα Κυρίτση: Θα επαναπροσληφθούν και θα αξιολογηθούν όλοι οι απολυμένοι της ΕΡΤ

14.01.2015 14:48
Αγλαΐα Κυρίτση: Θα επαναπροσληφθούν και θα αξιολογηθούν όλοι οι απολυμένοι της ΕΡΤ - Media

Την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων στην ΕΡΤ εξήγγειλε η υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αγλαϊα Κυρίτση με συνέντευξή της στο Ρ/Σ Παραπολιτικά. 

Την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων στην ΕΡΤ εξήγγειλε η υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αγλαϊα Κυρίτση με συνέντευξή της στο Ρ/Σ Παραπολιτικά. 
 
Ερωτηθείσα αν θα επαναπροσληφθούν όλοι οι απολυμένοι από την ΕΡΤ, απάντησε πως «επαναπροσλαμβάνονται όλοι και αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά της πολιτικής της Αριστεράς και του ήθους της Αριστεράς».

Σε επόμενο ερώτημα εάν η επαναπρόσληψη σημαίνει και παραμονή στην ΕΡΤ είπε:

«Από εκεί και πέρα είπαμε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια σωστή αξιολόγηση των ανθρώπων που πρέπει και χρειάζονται για να δουλέψουν στην δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση. Καταρχάς θα πρέπει να δούμε τι δημόσια ραδιοτηλεόραση θέλουμε. Θα πρέπει να γίνει μια συνολική δημοκρατική μεταρρύθμιση στο πεδίο της επικοινωνίας. Πάντως η ουσία είναι ότι θα υπάρξει μια ΕΡΤ αξιοκρατική και κυρίως πολυφωνική ανεξάρτητη και καθόλου ταγμένη στον έλεγχο της  κάθε μορφής εξουσίας». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:08