ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:22
MENU CLOSE

Μια πρόσκληση που γεννά σενάρια

09.10.2009 14:40

Aυτές είναι εκπλήξεις. Και μάλιστα όταν συμβαίνουν την Κυριακή των    εκλογών, είναι ακόμη πιο ευχάριστες αφού δίνουν άλλη νότα και προσθέ­τουν (τηλεοπτικό) αλατοπίπερο σε αυτά που περιμένει να δει ο τηλεθεα­τής. Ο Νίκος Χατζηνικολάου προ­σκάλεσε την Έλλη Στάη να σταθεί δί­πλα του στην παρουσίαση της εκλο­γικής βραδιάς από τη συχνότητα του Alter.

Η Έλλη Στάη αποδέχτηκε την πρό­σκληση και οι τηλεθεατές είχαν την ευ­καιρία να παρακολουθήσουν για πρώ­τη φορά το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό δίδυμο. Κατά γενική ομολο­γία, «είχαν καλή χημεία» και η συνερ­γασία ρόλαρε πολύ καλά. Μάλιστα η κίνηση του Χατζηνικολάου αποδεί­χτηκε ματ αφού τερμάτισε η μαραθώ­νια εκλογική εκπομπή του καναλιού στη δεύτερη θέση του πίνακα της AGB.

Η Έλλη Στάη άνετη, γοητευτική, με σωστήδημοσιογραφική προσέγγιση των πολιτικών εξελίξεων και χωρίς πέ­να Mont Blanc – καθώς στο Μπουρνάζι δεν ταιριάζουν αυτά –, αλλά με ένα α­πλό στιλό, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι της πάει ο τηλεοπτικός φακός.

Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι μέλλει γενέσθαι. Η… έκπληξη που ε­τοίμασε σ’ όλους ο Χατζηνικολάου θα εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο; Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και όπως φαίνεται η έκπληξη τώρα είναι στα χέ­ρια της Έλλης…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:22
Exit mobile version