ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:38
MENU CLOSE

Τυράκια και φάκες

18.12.2009 10:57

τυράκια…

τυράκια…

Για ηρωική έξοδο ετοιμάζεται μάλλον ο Βουρ- λούμης από τον ΟΤΕ, αφού στην τελευταία συνέντευξή του δήλωσε ευθαρσώς ότι ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις με την ΠΑΣΚΕ-ΟΤΕ και γι’ αυτό της έκανε ο Οργανισμός και αγωγή, ότι ο ΟΤΕ δεν έχει καταφέρει να μειώσει το προσωπικό όσο θα ήθελε, ότι είναι διατεθειμένος να αντιδράσει ακόμη και νομικά εναντίον της έκτακτης φορολόγησης των με- γάλων επιχειρήσεων και ότι το ενδεχόμενο να προταθεί από τη νέα κυβέρνηση ως πρόεδρος του Οργανισμού ο ίδιος αποτελεί «επιστημονική φαντασία». Το κατάλαβε και μόνος του…

Το καλύτερο πάντως το είπε όταν ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμε- τώπισε όλα αυτά τα χρόνια στον ΟΤΕ: «Είμαι στρατιώτης εγώ». Μόλις οι δημοσιογρά- φοι του επισήμαναν ότι αυτή την έκφραση χρησιμοποίησε και η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διεκδίκηση της αρχηγίας της Ν.Δ., έσπευσε να δηλώσει: «Το είπε και η Ντόρα; Ε, τότε το αποσύρω». Έρημη Θεοδώρα, πού κατά- ντησες.

…και φάκες

Εκτός βέβαια και αν επαληθευτεί για άλλη μια φορά ότι ισχύει το «έχει ο καιρός γυρίσματα» που λέει και ο (μπρρρ…) Επίτιμος!

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:37
Exit mobile version