ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:25
MENU CLOSE

Διαβάστε στο «Πράσινο Ποντίκι» που κυκλοφορεί

31.03.2010 12:35

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον  «Μπάμπη» των δασών. Μια ιστορία για την πρασινοσκουφίτσα, τους «νονούς» της χαλεπίου πεύκης και την χαμένη τιμή του δάσους.Τα τοξικά Όσκαρ. Η πρωτότυπη απονομή που έγινε στο Λος Άντζελες για τις πιο επικίνδυνες τοξικές ουσίες που ζουν ανάμεσά μας. Και ακόμη: Οι Γάλλοι έρχονται στο Ελληνικό. Το τελικό σχέδιο για την ανάπλαση του παλαιού αεροδρομίου. Πώς θα γίνει σταδιακά η μετατροπή του σε πάρκο. Τα χρηματοδοτικά μέσα και η «απελευθέρωση» του θαλασσίου μετώπου της Αττικής. Τί αλλάζει στο κέντρο της Αθήνας. Η κρίσιμη σύσκεψη των υπουργών Περιβάλλοντος, Υποδομών και Προστασίας του Πολίτη και οι αποφάσεις που θα προκαλέσουν σοκ στη ζωή των Αθηναίων.

Τα τοξικά Όσκαρ. Η πρωτότυπη απονομή που έγινε στο Λος Άντζελες για τις πιο επικίνδυνες τοξικές ουσίες που ζουν ανάμεσά μας.

Η πικρή σοκολάτα και οι ραγισμένες καρδιές. Το βρώμικο μυστικό της ανθρωπότητας.

Και ακόμα:

Οι Γάλλοι έρχονται στο Ελληνικό. Το τελικό σχέδιο για την ανάπλαση του παλαιού αεροδρομίου. Πώς θα γίνει σταδιακά η μετατροπή του σε πάρκο. Τα χρηματοδοτικά μέσα και η «απελευθέρωση» του θαλασσίου μετώπου της Αττικής.

Τί αλλάζει στο κέντρο της Αθήνας. Η κρίσιμη σύσκεψη των υπουργών Περιβάλλοντος, Υποδομών και Προστασίας του Πολίτη και οι αποφάσεις που θα προκαλέσουν σοκ στη ζωή των Αθηναίων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:24
Exit mobile version