search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:29
MENU CLOSE

Υποχωρεί η πλευρά Μπόμπολα…

03.04.2010 12:10

Σε υποχώρηση φαίνεται ότι οδηγήθηκε η πλευρά Μπόμπολα από τη δυναμική στάση που έχουν κρατήσει ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Τάσος Καραμήτσος και παρά την (αμφίδρομη) ένταση κάθισε τελικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Σε υποχώρηση φαίνεται ότι οδηγήθηκε η πλευρά Μπόμπολα από τη δυναμική στάση που έχουν κρατήσει ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Τάσος Καραμήτσος και παρά την (αμφίδρομη) ένταση κάθισε τελικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Το γεγονός ότι βρέθηκαν… ομοτράπεζοι «μεγαλομέτοχοι» και «μικρομέτοχοι» δίνει τη δυνατότητα να υποθέσει κανείς ότι η πλευρά Μπόμπολα το σκέφτεται ψύχραιμα το πράγμα και συνεπώς δεν έχει όρεξη να της μείνει μια εφημερίδα… άδεια από εργαζομένους.

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν υπάρξει δυο συναντήσεις. Η πρώτη έγινε μεταξύ Θέμου, Καραμήτσου και Φώτη Μπόμπολα, στην οποία συμφωνήθηκε να συναντηθούν με τον πατριάρχη της οικογένειας Γιώργο Μπόμπολα. Όπερ και εγένετο την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, με τη συνάντηση να πραγματοποιείται σε κλίμα γενικά τεταμένο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο πατριάρχης της οικογένειας Μπόμπολα ανακοίνωσε στους δυο συνεταίρους ότι είναι διατεθειμένος να πουλήσει και οι απαιτήσεις του κυμαίνονται – περισσότερο από όσο αγόρασε! – στα 35 εκατ. ευρώ.

Η πλευρά του Θέμου, αφού άκουσε το πόσο κοστίζει το… «θέλω» του Γιώργου Μπόμπολα, αντιπρότεινε να επιστρέψει μια εγγυητική επιστολή που είχε δώσει ο Μπόμπολας όταν μπήκε στο «Πρώτο Θέμα», να αναλάβουν ό,τι υποχρεώσεις υπάρχουν και να του δώσουν 12 εκατ. ευρώ. Επίσης, οι δυο συνεταίροι τόνισαν για ακόμη μια φορά ότι δεν μπορούν να δεχτούν από άλλους άσκηση εξουσίας εντός του «γαλατικού χωριού» και ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν παρεμβάσεις στη γραμμή της εφημερίδας.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι θα ξανασυναντηθούν, γεγονός που δείχνει ότι έχει ανοίξει ο δρόμος για… τη συνεννόηση, η οποία μπορεί να επιτευχθεί – και σύντομα –, με την πλευρά Μπόμπολα να υποχωρεί μπροστά στη δυναμική στάση του Θέμου που έχει και τη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων.

Ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς το δεδομένο ότι ο Θέμος έχει κατοχυρώσει έναν τίτλο στο όνομά του για νέα εφημερίδα – «Το Θέμα των δημοσιογράφων» – και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη επιλεχθεί και δεσμευτεί από τον Θέμο Αναστασιάδη κτίριο κοντά στο υπάρχον (κτίριο Αθανασούλη), στο οποίο θα μεταφερθεί είτε αγοραστεί είτε πουληθεί η εφημερίδα είτε ανοίξει άλλη με τον νέο τίτλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:29