Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις σουρώνουμε καλά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο προσούτο και τις σαρδέλες. Ρίχνουμε αλάτι, φρέσκους μαύρους… ανθρώπους και στη συνέχεια σερβίρουμε. Καλή όρεξη.
Κάπως έτσι φαίνεται πως περιέγραφε τη συνταγή για ένα πιάτο με ταλιατέλες, σαρδέλες και προσούτο το βιβλίο μαγειρικής της εκδοτικής εταιρείας Penguin Group Australia, αφού οι συντάκτες του έκαναν ένα «μικρό» λαθάκι και αντί για φρέσκο μαύρο πιπέρι (black pepper) έγραψαν ρίχνετε αλάτι και φρέσκους μαύρους ανθρώπους (black people)…
Η εταιρεία αναγκάστηκε να ξανατυπώσει το συγκεκριμένο βιβλίο αφού οι γαστριμαργικές απολαύσεις συνήθως δεν περιλαμβάνουν ανθρώπινο κρέας… Το συγκεκριμένο λαθάκι κόστισε στην Penguin Group Australia 20.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 3.200 δολάρια το γράμμα, όπως παρατήρησε η εφημερίδα «The Age»…
Καλή σας όρεξη…