ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:01
MENU CLOSE

Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής!

02.06.2010 05:37

Η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ απέρριψε τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Αυτό σημαίνει, αν και ο Ηρακλής έχει το δικαίωμα εντός 5 ημερών να καταθέσει έφεση και να προβεί σε αγώνα δρόμου ώστε να συμπληρώσει τα κενά της αίτησης, ότι ο «Γηραιός» του χρόνου μπορεί να αγωνίζεται στην 2η κατηγορία.

Με αφορμή τα παραπάνω αλλά και την εμφανή πρόθεση της Λίγκας –αν τελικά υποβιβαστεί ο Ηρακλής- να δώσει τη θέση στον Λεβαδειακό, ο οποίος την έχασε καθαρά μέσα στα γήπεδα, ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε δριμύτατη ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει «κατάπτυστη την απόφαση της Λίγκας» και ζητά «να δοθεί η θέση στην 4η ομάδα της Β΄ Εθνικής και όχι «να εξυπηρετηθεί επιλεκτικά το συμφέρον ενός μέλους του συνεταιρισμού των ομάδων».

Το μπέρδεμα όμως συνεχίζεται. Η επιτροπή απέρριψε και τους φακέλους των ΟΦΗ και Πιερικού κάτι που σημαίνει πως αν όντως υποβιβαστεί ο Ηρακλής, δεν θα υπάρχει ομάδα να ανέβει αφού ο Εθνικός (που επίσης μετέχει στα πλέϊ οφ) δεν κατέθεσε καν φάκελο δείχνοντας ότι δεν θέλει να παίξει στη Σούπερ Λίγκα…

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06
Exit mobile version