search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:12
MENU CLOSE

Τέλος στην ένταση μεταξύ Σαμαρά- Παπαδημητρίου

30.08.2010 12:32
Τέλος στην ένταση μεταξύ Σαμαρά- Παπαδημητρίου - Media

Λήξαν θεωρείται το θέμα που είχε προκύψει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της Έλσας Παπαδημητρίου και του προέδρου της ΝΔ. Η βουλευτής Αργολίδας συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Αντώνη Σαμαρά – κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου – και όπως φάνηκε από τις δηλώσεις της δεν τίθεται πλέον κάποιο ζήτημα μεταξύ τους.

Λήξαν θεωρείται το θέμα που είχε προκύψει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της Έλσας Παπαδημητρίου και του προέδρου της ΝΔ.

Η βουλευτής Αργολίδας συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Αντώνη Σαμαρά – κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου – και όπως φάνηκε από τις δηλώσεις της δεν τίθεται πλέον κάποιο ζήτημα μεταξύ τους.

«Εγώ αισθάνθηκα ότι δεν είχα ποτέ καμία ένταση με όσα είπα και απ’ ό,τι προσέλαβα από την κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο ούτε εκείνος είχε», επεσήμανε η Έλσα Παπαδημητρίου.

Μάλιστα, για το ζήτημα της υποψηφιότητας του κ. Δράκου στην περιφέρεια Πελοποννήσου είπε πως «αναγιγνώσκοντας πάντα με ρεαλισμό τα τεκταινόμενα» στηρίζει την κομματική επιλογή.

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν θα παραμείνει στη ΝΔ η βουλευτής Αργολίδας απάντησε: «Εγώ είμαι ΝΔ. Νομίζω ότι κανένας δεν θέλει να διώξει εμένα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:11