ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:52
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

08.09.2010 15:55

Την παραίτηση του από την προεδρεία του Παναθηναϊκού υπέβαλλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Με γραπτή δήλωση του ο κύριος Κωνσταντόπουλος δήλωσε ότι  «μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι αυτονόητη η παραίτησή μου. Εύχομαι την ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού, όπως την αξίζει η ιστορία και ο κόσμος του, με αγωνιστικές επιτυχίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις για την εξυγίανση του αθλήματος και την αντιμετώπιση της βίας».

Με γραπτή δήλωση του ο κύριος Κωνσταντόπουλος επισημαίνει ότι:  «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι αυτονόητη η παραίτησή μου. Εύχομαι την ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού, όπως την αξίζει η ιστορία και ο κόσμος του, με αγωνιστικές επιτυχίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις για την εξυγίανση του αθλήματος και την αντιμετώπιση της βίας».

Νωρίτερα, οι Πατέρας και  Βγενόπουλος δεν δέχτηκαν την δωρεάν προσφορά του 25% από τον Γ. Βαρδινογιάννη, αλλά θα αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών μέσω αύξησης του  μετοχικού κεφαλαίου το καλοκαίρι. Ο Πατέρας αναλαμβάνει εκ νέου πρόεδρος και οι 3 άνδρες μοίρασαν μετά τη συνάντηση κοινή δήλωση:

«Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπαίνει σε μία νέα εποχή  πολυμετοχικότητας. Οι κ.κ. Βαρδινογιάννης, Πατέρας και Βγενόπουλος, διευκρίνισαν όλα τα σημεία με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Επανέρχεται  ως πρόεδρος της ΠΑΕ ο κ. Πατέρας, η δωρεά δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει  στη λήξη της περιόδου. Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με συμμετοχή  όλων. Ευχαριστούμε τον κύριο Κωνσταντόπουλο για την κάλυψη της προεδρίας».

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:50
Exit mobile version