ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:05
MENU CLOSE

Βολές Μάνιας κατά Γιώργου

19.09.2010 15:33

Επίθεση στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε η Μάνια Τεγοπούλου μέσα από τις σελίδες της «Ελευθεροτυπίας». Στο παραπολιτικό σχόλιο σημειώνει η ίδια ότι «τον πρωθυπουργό εξάλλου δεν τον απασχολούν οι εφημερίδες.

Στο μπαράζ των παραπολιτικών σχολίων της η Μάνια ασχολήθηκε ακόμη με τις διαφημιστικές και με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων αναφέροντας «1 + 1 = 1 ή αλλιώς διαφημιστικές εταιρείες + εταιρείες δημοσκοπήσεων = ? σ.ε. Μήπως έχει κάτι να προσθέσει ο νυν Υπουργός Στρατού ή, έστω, ο κ. Πάγκαλος».

Η προσοχή της εστιάστηκε και σε άλλα ΜΜΕ αφού έγραψε «© Waiting for the news on CNN! ή αλλιώς αναμένοντας τον Πήγασο και τις συγχωνεύσεις Τραπεζών. Η κυβέρνηση διοχετεύει ειδήσεις μέσω Mega Channel. Ανταποδίδοντας τη φιλοφρόνηση ΤΟ ΒΗΜΑ προβάλλει το εμπόρευμά του επί 10 και πλέον λεπτά στο ίδιο κανάλι. Κύριε Ψυχάρη, το πάτε φιρί-φιρί;».

Παράλληλα, άδραξε την ευκαιρία να στείλει το μήνυμά της και… εντός της δικής της εφημερίδας τονίζοντας, με τη σημείωση «για εσωτερική κατανάλωση», ότι «η κυβέρνηση διοχετεύει ειδήσεις μέσω Mega Channel. Ο ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ διοχετεύει ειδήσεις μέσω Ελευθεροτυπίας», αφήνοντας αιχμές κατά συντακτών της!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:05
Exit mobile version