search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:33
MENU CLOSE

Πασχάλης

04.10.2010 10:10
Πασχάλης - Media

Αφού μας διασκέδασε με τα «παρατράγουδα» της προσωπικής ζωής του επανακάμπτει ως ένα από τα «παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια, για ακόμα περισσότερα γέλια (απόγνωσης).

Η παρακμή του «Αλέξη»

Αφού μας διασκέδασε με τα «παρατράγουδα» της προσωπικής ζωής του επανακάμπτει ως ένα από τα «παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια, για ακόμα περισσότερα γέλια (απόγνωσης). Ο αοιδός Πασχάλης, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του νέου talent (ή μάλλον, «no talent») show «Είσοδος ελεύθερη» , καλείται να κρίνει και να συμβουλεύσει τους αναξιοπαθούντες-απονενοημένους που έχουν εναποθέσει στη φιλεύσπλαχνη Πάνια τις ελπίδες τους για μία καριέρα στη σόου μπιζ. Καταβυθίζοντας, την ίδια στιγμή, τη δική του (διόλου αμελητέα) καριέρα στον βάλτο της trash tv. Είναι, ό,τι και να λέμε, θλιβερό να βλέπεις τον… Αλέξη που τόσο χαριτωμένα ερχόταν «πίσω από τις λέξεις», με το πέρασμα του χρόνου και ενώ βρίσκεται στα πρόθυρα της συνταξιοδότησής του, να κάνει ό,τι μπορεί για να σβήσει τις καλές συστάσεις του παρελθόντος. «Και σε πιάνει μια μελαγχολία, κλείσε κοριτσάκι…» την τηλεόραση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:32