search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:31
MENU CLOSE

Μαριάντα Πιερίδη

21.11.2010 23:13
Μαριάντα Πιερίδη - Media

Ως γνωστόν, στην τηλεορασοκρατούμενη Ελλάδα ο καλλιτέχνης δύο πράγματα μπορεί να κάνει, αν θέλει να πέσουν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας: ΄Η σουξέ ή γάμο. Σουξέ έχει να δει πολλά χρόνια η αοιδός Μαριάντα Πιερίδη, οπότε το έριξε στους γάμους. Για να μην την ξεχάσουμε.

Το… τρις εξαμαρτείν

Ως γνωστόν, στην τηλεορασοκρατούμενη Ελλάδα ο καλλιτέχνης δύο πράγματα μπορεί να κάνει, αν θέλει να πέσουν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας: ΄Η σουξέ ή γάμο. Σουξέ έχει να δει πολλά χρόνια η αοιδός Μαριάντα Πιερίδη, οπότε το έριξε στους γάμους. Για να μην την ξεχάσουμε. Έκανε τον πρώτο, έκανε τον δεύτερο… Χλωμή η ανταπόκριση του κοινού. Οπότε η Μαριάντα επιτέθηκε εκ νέου: «Παντρεύομαι για τρίτη φορά», βγήκε και αποκάλυψε στα κανάλια σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τη θυμηθούμε. Και έτσι, για να κάνει ακόμα πιο σαφές ότι ναι, αλήθεια είναι, παντρεύεται και πάλι, φωτογραφήθηκε (πολλές μέρες πριν από την τέλεση του Μυστηρίου) φορώντας νυφικό και δηλώνοντας: «Οι δύο πρώτοι γάμοι μου ήταν λάθος». Αν είναι λάθος και ο τρίτος θα φανεί στο χειροκρότημα των θαυμαστών που θα σπεύσουν, ελπίζει, να την αποθεώσουν, ως ντίβα της παρηκμασμένης πίστας. ΄Η ως σύζυγο;

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:31