search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:52
MENU CLOSE

Τζούλια Αλεξανδράτου

13.12.2010 09:38
Τζούλια Αλεξανδράτου - Media

Η βιομηχανία του πορνό αποκαθιστά τις σταρ της: η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά το ρεσιτάλ ερμηνείας στην μπανιέρα, με συμπρωταγωνίστρια μία σαμπάνια και γκεστ έναν θλιβερό Γάλλο που παρουσίαζε την καριέρα του στον χώρο του πορνό ως το ιδανικό και πιο ευχάριστο επάγγελμα, βρέθηκε με δική της εκπομπή στο Extra 3.

O κατήφορος

Η βιομηχανία του πορνό αποκαθιστά τις σταρ της: η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά το ρεσιτάλ ερμηνείας στην μπανιέρα, με συμπρωταγωνίστρια μία σαμπάνια και γκεστ έναν θλιβερό Γάλλο που παρουσίαζε την καριέρα του στον χώρο του πορνό ως το ιδανικό και πιο ευχάριστο επάγγελμα, βρέθηκε με δική της εκπομπή στο Extra 3. Φορώντας – αυτή τη φορά – τα ρούχα της, παίρνει συνεντεύξεις από θλιβερές υπάρξεις. Πάντα με το ίδιο απλανές βλέμμα, με την ίδια αποτρόπαια εκφορά του λόγου, όπου οι λέξεις μοιάζουν περισσότερο να σκοντάφτουν σαν μεθυσμένες – μαστουρωμένες στα δόντια της, παρά να εκστομίζονται με επίγνωση. Η Τζούλια της εθνικής μας παρακμής είναι και πάλι εδώ, σε άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια να μας πείσει ότι είναι καλά μέσα στο εξευτελιστικό και ευτελές σύμπαν όπου την έριξαν οι λάθος επιλογές, οι λάθος άνθρωποι. Είναι και πάλι εδώ, ως ξεφτισμένη Μπάρμπι των πιο αρρωστημένων και θλιβερών φαντασιώσεών μας για να μοστράρει την εξαθλίωση ως συνειδητή στάση ζωής, ως θρίαμβο του αυθεντικού. Γιατί έτσι μόνο μπορεί να την αντέξει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:52