ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:03
MENU CLOSE

Και καλά, Χριστούγεννα!..

24.12.2010 03:17

Γελοίος Γράφων

Γελοίος Γράφων

Άγ(ρ)ιες μέρες με δώρο άδωρο… Τα μαγαζιά, στολισμένα με όμορφα λουκέτα και οι δρόμοι σκέτη μαγεία, φωτισμένοι από αυτοπυρπολούμενους εμποράκους! Ο παππούς έκλεψε το τρίγωνο της μικρής για να βγει για κάλαντα και η μαμά ετοιμάζει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Μακαρονάδα και άφθονες περιπτερόμπυρες.

Το πάρτι τελείωσε. Η δραστηριότητα των τριών μάγων κρίθηκε ζημιογόνα. Τρία δώρα για ένα βρέφος; Αίσχος! Μάλλον συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ θα ήταν ο θεάνθρωπος…Άσε που το περιβόητο αστέρι το πληρώνουν οι φορολογούμενοι.

Τουλάχιστον για φέτος σκαπουλάραμε την «μελαγχολία των εορτών»…Αν πλέον περιμένεις τις γιορτές για να μελαγχολήσεις είτε έχεις 40 σπίτια ή είσαι ΠΑΣΟΚ με τη βαθιά έννοια, οπότε η περίπτωση σου είναι έτσι κι αλλιώς προχωρημένη…

Αλλά enough με τη γκρίνια, μην μας πουν κι αριστερούς -ίιιιου-. Υπάρχουν και καλά νέα! Κερδήθηκε η «μάχη του προϋπολογισμού»! Με 156 «μπε», εεε, «ναι» ήθελα να πω. Τελικά εθνοπατέρας είναι αυτός που γ@μεί τη μάνα του έθνους…Και του χρόνου, σπίτια τους!

Επίσης ανοίγουν τα κλειστά επαγγέλματα οπότε μπορώ αύριο να ανοίξω 2 φαρμακεία, 4 δικηγορικά γραφεία και να πάρω και μια νταλίκα έτσι για να υπάρχει ρε παιδί μου. Το ότι κλείνουν τα ανοιχτά είναι λαικισμός που δεν έχει θέση σε ένα υπεύθυνο άρθρο-τομή σαν αυτό.

Χρόνια πολλά λοιπόν, αλλά όχι και πάρα πολλά, μην επιβαρύνουμε το Κράτος με συντάξεις και άλλες παρωχημένες ανελαστικές δαπάνες…

 

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50
Exit mobile version