ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:21
MENU CLOSE

Προγραμματισμός… made in Greece

17.05.2011 10:07

Μετά το «μπάχαλο» που δημιουργήθηκε με την αδυναμία πολλών ομάδων να εξασφαλίσουν αδειοδότηση UEFA για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της επόμενης σεζόν, ήταν αναμενόμενο η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής να αποφασίσει να αναβάλει την έναρξη των play-off και play-out της Football League και Football League 2, που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο.

Η σχετική ανακοίνωση εξηγεί τους λόγους:

«Α) Η εκδίκαση των εφέσεων του ΟΦΗ, των Τρικάλων, της Δόξας Δράμας, του Διαγόρα και του Πανθρακικού ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οι υποθέσεις συζητήθηκαν τη Δευτέρα 16/5, ωστόσο οι αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν την προσεχή Τετάρτη 18/5. Οι ομάδες έλαβαν προθεσμία δύο ημερών για να καταθέσουν υπομνήματα και έτσι το ποιοι θα μετάσχουν στα play-off παραμένει προς το παρόν άγνωστο.

Β) Εκκρεμεί η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για το θέμα των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων του Ιωνικού και του Εθνικού, έπειτα από τη σχετική καταγγελία της Καλλιθέας.

Γ) Εκκρεμεί η απόφαση για την ένσταση της Καλλιθέας και της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά του Ιωνικού.

Δ) Εκκρεμεί η εκδίκαση της καταγγελίας του Αστέρα Τρίπολης κατά του Ηρακλή, από όπου θα γίνει γνωστό το πόσες ομάδες θα ανέβουν από τη Β’ Εθνική στη Σούπερ Λίγκα μέσω τον play-off.

Ε) Αφού γίνουν όλα τα παραπάνω, πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Στ) Ακολούθως πρέπει να διενεργηθεί η κλήρωση των play-off και των play-out.

Ζ) Για να ξεκινήσουν οι αγώνες διαβάθμισης, πρέπει να προηγηθεί το μπαράζ Ιωνικού-Αγροτικού Αστέρα»

Στην Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής, αισιοδοξούν ότι το προσεχές δεκαήμερο θα έχουν κλείσει οι παραπάνω υποθέσεις ώστε στις 29/5 να ξεκινήσουν τα play-off και τα play-out.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:19
Exit mobile version