ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:57
MENU CLOSE

Επίθεση στον Μόσιαλο από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

22.09.2011 11:35

Φραστική επίθεση από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη και Γιάννη Διαμαντίδη δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος σχετικά με τις δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό σύμφωνα με τις οποίες έγινε βουλευτής το 2009, είναι καθαρός και έχει παραιτηθεί από όλα τα βουλευτικά προνόμια.

Συγκεκριμένα η κ. Μερεντίτη ζήτησε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να φύγει από το Εντευκτήριο της Βουλής λέγοντας ότι «το Εντευκτήριο είναι χώρος προνομίων των βουλευτών», ενώ ο κ. Διαμαντίδης χαρακτήρισε ως απαράδεκτες τις δηλώσεις του κατηγορώντας τον ότι προσβάλλει τους υπουργούς και τους βουλευτές.

Ο κ. Μόσιαλος έκανε λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεών του, ωστόσο το ζήτημα συζητήθηκε μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ορισμένοι εκ των οποίων ζήτησαν να παρέμβει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος.

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος θέλησε να εκτονώσει το κλίμα και σε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφους δήλωσε χαριτολογώντας: «Είμαι ένας λαϊκός πρόεδρος, ενημερώνομαι, κάθομαι και συζητώ με τους λαϊκούς βουλευτές».

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04
Exit mobile version