search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:04
MENU CLOSE

Ο Λούλης και οι πολιτικά νεκροί

30.09.2011 14:58
oldphotos13173037936.jpg

Μέχρι και νεκρούς (πολιτικά) ανασταίνει ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης. Έτσι, λοιπόν, παρουσιάζοντας στο «Βήμα» απόσπασμα του βιβλίου του, που έχει τίτλο «Ο δρόμος προς την άβυσσο», χαρακτήρισε άτολμο τον Κ. Καρα­μανλή και λαϊκιστή τον νυν πρόεδρο της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά.

Μέχρι και νεκρούς (πολιτικά) ανασταίνει ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης. Έτσι, λοιπόν, παρουσιάζοντας στο «Βήμα» απόσπασμα του βιβλίου του, που έχει τίτλο «Ο δρόμος προς την άβυσσο», χαρακτήρισε άτολμο τον Κ. Καρα­μανλή και λαϊκιστή τον νυν πρόεδρο της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά. Οι περισσότεροι δεν μπήκαν στον κόπο να του απαντήσουν, αν και ο τέως πρωθυπουργός – λένε οι κακές γλώσσες – έγινε έξαλλος με όσα ισχυρίστηκε ο Γ. Λούλης. Ο Γιώργος Βουλγαράκης, που έχει πολύ χρόνο να ασχολείται με το twitter, σχο­λίασε: «Το καλύτερο για τον Λούλη το έχει πει ο Πέτρος Μολυβιάτης. Ο Λούλης πρώτα συμβουλεύει όλους τους αρχη­γούς της Ν.Δ. πώς να πολιτευθούν και στη συνέχεια γράφει βιβλία για να εξηγήσει πώς χάσανε». Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:04