search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 23:21
MENU CLOSE

Έπιασαν τους ληστές με τα καλάσνικοφ

11.10.2011 15:42
Έπιασαν τους ληστές με τα καλάσνικοφ - Media

Στη σύλληψη 6 μελών της ομάδας που το τελευταίο εξάμηνο διέπραττε ληστείες με την χρήση καλάσνικοφ, προχώρησε η αστυνομία.

Στη σύλληψη 6 μελών της ομάδας που το τελευταίο εξάμηνο διέπραττε ληστείες με την χρήση καλάσνικοφ, προχώρησε η αστυνομία.

Πρόκειται για πέντε άτομα αλβανικής υπηκοότητας και μία 16χρονη Ελληνίδα. Οι ληστές δρούσαν κυρίως στα νότια προάστια και πάντα με διαφορετική σύνθεση

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα έχουν διαπράξει 23 ένοπλες ληστείες με τη χρήση Καλάσνικοφ, πιστολιών και μαχαιριών, έχουν κλέψει τουλάχιστον 14 οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους.

Οι δύο από τους έξι συνελήφθησαν τη Δευτέρα στον προαύλιο χώρο υπό κατάληψη Επαγγελματικού Λυκείου στο Νέο Κόσμο, άλλοι δύο συνελήφθησαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης Super Market στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Νέο Κόσμο και οι άλλη δύο συνελήφθησαν σε οδούς του Νέου Κόσμου και του Παγκρατίου, ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν κατά περίσταση είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη ληστειών, κατ’ εξακολούθηση διάπραξη ληστειών, παράνομη κατοχή όπλων βαρέως τύπου, παράνομη κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση κατά αστυνομικών και βιασμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 23:18