ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:46
MENU CLOSE

Βενιζέλος: «Εμείς έχουμε το κλειδί των εκλογών»

28.04.2012 00:35

«Στο εσωτερικό της παράταξής μας βρίσκεται το «κλειδί» των εκλογών της 6ης Μαΐου. Καταλαβαίνω την δυσαρέσκεια των οπαδών μας, τους καλώ να σκεφθούν ώριμα, καλώ όσους διαψεύστηκαν το 2009, να ασκούν την κριτική τους, αλλά να συσπειρωθούν στην εθνική μας προσπάθεια», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε ομιλία του στην Πάτρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επανέλαβε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στις 7 Μαΐου, όπως «πολλοί σκέπτονται, δηλαδή μια κυβέρνηση σαν του Λουκά Παπαδήμου, ένα ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί και οι άλλοι που είναι ‘δωρεάν μάγκες’», ενώ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τις δυνάμεις που προτείνουν μια πορεία εκτός ΕΕ και ευρώ, ενώ ήταν ιδιαίτερα οξύς απέναντι στον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι γι’ αυτά που λέει, «εμείς πήραμε το ρίσκο και αφαιρέσαμε 106 δισεκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο χρέος».

«Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη που χαράζει μια ασφαλή πορεία εξόδου από την κρίση, είπε ο κ. Βενιζέλος, ενώ κάλεσε ακόμα μια φορά τους πολίτες να αναδείξουν το Κίνημα πρώτη δύναμη στις εκλογές ώστε να πάρει την διερευνητική εντολή για να δημιουργήσει μια συμμαχία «φιλοευρωπαϊκών και υπεύθυνων δυνάμεων και προοδευτικών μεταρρυθμίσεων».

 

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:45
Exit mobile version