search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 09:41
MENU CLOSE

Ελευθερία Ελευθερίου

14.05.2012 23:29
Ελευθερία Ελευθερίου - Media

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, είναι να μην έχεις τη θερμή υποστήριξη των οπαδών σου στις κερκίδες, αλλά και της υπόλοιπης ομάδας σου πίσω στον πάγκο. 

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, είναι να μην έχεις τη θερμή υποστήριξη των οπαδών σου στις κερκίδες, αλλά και της υπόλοιπης ομάδας σου πίσω στον πάγκο. Έχεις χάσει αμέσως την μπάλα κάτω από τα πόδια σου και περιμένεις απλώς να ακούσεις το σφύριγμα (τι λύτρωση!) του διαιτητή. Ο «πάγκος» της Ελευθερίας Ελευθερίου – που ετοιμάζεται να πάει «ξυπόλητη στα αγκάθια» στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην Eurovision με τo «Aphrodisiac» – είναι σχεδόν άδειος. Ο λόγος; Μην τον ψάξετε στο promo του «αφροδισιακού» άσματος, αλλά στο Δ.Σ. της ΕΡΤ, που αποφάσισε τελικά να μην κάνει αποστολή με την ομάδα της κρατικής τηλεόρασης, λόγω κόστους. Μόνο η αρχηγός της αποστολής, Σύλια Κουσούλα, θα συνοδεύσει την Ελευθερία στο Μπακού. Ακόμη και η Μαρία Κοζάκου θα σχολιάζει τον διαγωνισμό όχι από το στάδιο των εκδηλώσεων (περασμένα μεγαλεία), αλλά από το στούντιο στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ή από το σπίτι της (για έξοδα είμαστε τώρα;). Κάτι μας λέει ότι του χρόνου η ΕΡΤ θα αποφασίσει να μη στείλει ούτε καν τον τραγουδιστή. Εκτός αν πληρώσει από την τσέπη του όλα τα έξοδα. Και τον λογαριασμό του ρεύματος της ΕΡΤ…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 09:36