ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:24
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα οι 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ

13.06.2012 09:03

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι οι 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης στη συμπρωτεύουσα, χθες Τρίτη.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους σε 7 συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ, στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς και σε σπίτια υπόπτων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα πιστόλι τύπου zastava, όπλα κρότου – λάμψης, τσεκούρια, μαχαίρια, σπαθιά, σιδερογροθιές, ρόπαλα, ζυγαριές ακριβείας καθώς και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οι έρευνες ξεκίνησαν πριν από περίπου 1 χρόνο, ενώ από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τους πρωταγωνιστές – φυσικούς και ηθικούς – των συμπλοκών ανάμεσα σε οπαδούς της Θεσσαλονίκης που είχαν πυκνώσει κατά το επόμενο διάστημα.

Στις συνομιλίες καταγράφονται λεπτομέρειες για σειρά επιθέσεων, όπως σε οπαδούς του Άρη πριν από 1,5 μήνα ή την επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία περιλαμβάνει άλλα 57 άτομα, τα οποία αναζητούνται, ενώ οι κατηγορίες είναι ιδιαίτερα βαριές.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:23
Exit mobile version