search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:16
MENU CLOSE

Ψάχνουν επτά Καμερουνέζους αθλητές!

07.08.2012 13:20
Ψάχνουν επτά Καμερουνέζους αθλητές! - Media

Επτά αθλητές από την αποστολή του Καμερούν στο Λονδίνο εξαφανίστηκαν, όπως επιβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι της ολυμπιακής επιτροπής της χώρας.

Επτά αθλητές από την αποστολή του Καμερούν στο Λονδίνο εξαφανίστηκαν, όπως επιβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι της ολυμπιακής επιτροπής της χώρας.

Οι πέντε από αυτούς ήταν πυγμάχοι, ένας ποδοσφαιριστής και ο άλλος κολυμβητής. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Τόμας Εσόμπα, Κρίστιαν Ντονφάκ Ατζουφάκ, Αμπντόν Μεβολί, Μπλεζ Γέπμου Μεντουό και Σερζ Αμπομό (πυγμάχοι), οι οποίοι αποκλείστηκαν από την κατηγορία τους και ήταν οι πρώτοι που αγνοούνται από τότε τα ίχνη τους από το Ολυμπιακό Χωριό.

Στην συνέχεια χάθηκε και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των Καμερουνέζων, Ντρουσίλε Ενγκάκο, για να ακολουθήσει στην συνέχεια ο κολυμβητής Πολ Εκάν Εντίνγκε.

Σχετικά με τα αίτια της εξαφάνισής τους, υπάρχουν οι υποψίες ότι κατέφυγαν σε χώρες της Ευρώπης για οικονομικούς λόγους, ώστε να αναζητήσουν άσυλο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:15