search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:56
MENU CLOSE

Ταυτοποίησαν αποτυπώματα – «Καθαρά» τα όπλα από το Βελβεντό

03.02.2013 19:29
Ταυτοποίησαν αποτυπώματα – «Καθαρά» τα όπλα από το Βελβεντό - Media

Η ΕΛ. ΑΣ ανακοίνωσε ότι τα αποτυπώματα του 20χρονου συλληφθέντα για την υπόθεση του Βελβεντού ταυτοποιήθηκαν με αυτά που βρέθηκαν σε δύο διαμερίσματα,που χρησιμοποιούσε η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». «Καθαρά» αποδείχθηκαν τα όπλα τους.

Η ΕΛ. ΑΣ ανακοίνωσε ότι τα αποτυπώματα του 20χρονου συλληφθέντα για την υπόθεση του Βελβεντού ταυτοποιήθηκαν με αυτά που βρέθηκαν σε δύο διαμερίσματα, στην Καλλιθέα και το Βόλο, που χρησιμοποιούσε η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Ο 20χρονος θα οδηγηθεί αύριο, Δευτέρα, σε ειδικό εφέτη ανακριτή.
Την ίδια ώρα, ο 25χρονος και ο 22χρονος εις βάρος των οποίων εκτελέστηκαν τα εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση παραμένουν στη ΓΑΔΑ και αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον Κορυδαλλό, όπου είναι σε εξέλιξη δίκη για την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και τα λεγόμενα «τρομοδέματα».
Οι δύο από τους 4 συλληφθέντες οδηγήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον εισαγγελέα Εφετών, υπό ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Η μεταγωγή τους έγινε με καθυστέρηση, λόγω συγκέντρωσης υποστηρικτών τους.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, η βαλλιστική εξέταση των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν στις ληστείες στο Βελβεντό έδειξε ότι ήταν «καθαρά». Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα συγκεκριμένα όπλα είναι «καθαρά» και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή άλλη εγκληματική ενέργεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:55