ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:36
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: Σε λίγο τα 300 ευρώ το μήνα μισθός πολυτελείας

03.03.2013 09:27

Την πρόβλεψη ότι στο δημόσιο τομέα θα γίνουν πολλές χιλιάδες απολύσεις, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, διατύπωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

«Όλη η Ελλάδα θα γίνει Ειδική Οικονομική Ζώνη τα 300 ευρώ θα είναι πολυτελής μισθός» υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Το μνημόνιο είναι δεσμευτικό. Θα γίνουν παρά πολλές χιλιάδες απολύσεις. Ό,τι και να λεει η κυβέρνηση δεν έχει καμία άξια» δήλωσε. «Ήδη έχουν γίνει χιλιάδες διαθεσιμότητες οι άνθρωποι αυτοί οδεύουν προς την ανεργία» πρόσθεσε.

«Ο δημόσιος τομέας είναι ο μεγάλος ασθενής, δεν επιτυγχάνεται όμως η μεταρρύθμισή του με τις απολύσεις και με την απαξίωση του δημοσίου υπαλλήλου» ανέφερε, ενώ ζήτησε «δημοκρατικό έλεγχο της απόδοσης των δημοσίων υπαλλήλων.»

Για το ζήτημα των επενδύσεων, ο κ. Λαφαζάνης πρόσθεσε ότι οι πολυεθνικές θέλουν μισθούς 300 ευρώ μηνιαίως. «Όλη η Ελλάδα θα γίνει Ειδική Οικονομική Ζώνη και τα 300 ευρώ θα είναι πολυτελής μισθός» προέβλεψε.

«Δεν υπάρχει θέμα απολύσεων είναι ξεκάθαρο από την κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν» διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης. «Δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη, έχει γίνει προγραμματισμός για να μην γίνουν απολύσεις» πρόσθεσε. «Η άρρωστη νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ του ’80 μετακόμισε στο ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τη δημόσια διοίκηση» ανέφερε. 

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34
Exit mobile version