ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 01:38
MENU CLOSE

Ότο Ρεχάγκελ: Η Γερμανία δεν θα σας αφήσει να… πέσετε

26.03.2013 06:24

Τα… μεγάλα μέσα έβαλαν στη Γερμανία θέλοντας να βελτιώσουν την εικόνα τους στην Ελλάδα, αφού η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έστειλε στη χώρα μας ως επίτιμο πρέσβη τον Ότο Ρεχάγκελ.

«Δέχθηκα με ευχαρίστηση την πρόταση των Μέρκελ και Φούχτελ. Εγώ και ο συνεργάτης μου (σ.σ. Γιάννης Τοπαλίδης) ήμασταν εννέα χρόνια στην Αθήνα και ζήσαμε τόσες επιτυχίες. Κι όταν έχεις την τύχη να ζεις εννέα χρόνια σε αυτή την πόλη, την βάζεις στην καρδιά σου. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, χαίρομαι που θα παίξουμε ποδόσφαιρο και θέλω να σας πω πως πρέπει να υπάρχει πάντα η ελληνογερμανική φιλία».

Για όλα αυτά θα μιλήσει αναλυτικά την Πέμπτη, ενώ ενδιάμεσα θα παραστεί σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της ενθάρρυνσης των ελληνογερμανικών σχέσεων.

Παράλληλα, ο Ότο Ρεχάγκελ θα έχει εντός της ημέρας συναντήσεις με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και τον υπουργό Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Αν.Ελ.: Ο Ρεχάγκελ κινδυνεύει να δεχτεί κόκκινη κάρτα
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω δήλωσης του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου, Νότη Μαριά, καυτηριάζουν την επίσκεψη Ρεχάγκελ, προειδοποιώντας τον πως θα «δεχτεί κόκκινη κάρτα από τα εκατομμύρια φτωχοποιημένους Έλληνες φιλάθλους που τόσο πολύ τον αγάπησαν».
Συγκεκριμένα, ο Νότης Μαριάς δήλωσε: «Ο κ. Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος γνώρισε ημέρες δόξας στην πατρίδα μας ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ως επίτιμος πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα μετατρέπεται πλέον σε όργανο της αντικοινωνικής μνημονιακής πολιτικής της Μέρκελ και του Φούχτελ, διακινδυνεύοντας έτσι να δεχτεί κόκκινη κάρτα από τα εκατομμύρια φτωχοποιημένους Έλληνες φιλάθλους που τόσο πολύ τον αγάπησαν.»

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04
Exit mobile version