ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:27
MENU CLOSE

Ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία το ΠΑΣΟΚ

05.06.2013 08:00

Σενάρια για αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ τίθενται επί τάπητος λόγω οικονομικής χρεοκοπίας του κόμματος μετά το μπλοκάρισμα στα 100.000 ευρώ του ταμείου με δικαστική απόφαση.

Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ
 
Ανακοίνωση – απάντηση  στα μέσα ενημέρωσης που «ασχολούνται επίμονα με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και ανακυκλώνουν σενάρια περί "εκκαθάρισης"»,  εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος.
 
Αναφέρει χαρακτηριστικά:
''Συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται επίμονα με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και ανακυκλώνουν σενάρια περί «εκκαθάρισης», κοκ.
 
Το ΠΑΣΟΚ έχει τοποθετηθεί δημόσια και ανοικτά για τα θέματα αυτά, στις τελευταίες συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου του και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Όσα αποφασίστηκαν ήδη εφαρμόζονται.
 
Υπάρχουν όμως δύο εκκρεμότητες:
 
Πρώτον, περιμένουμε απάντηση στην πρόσκλησή μας προς όλα τα κόμματα να κάνουν έλεγχο των οικονομικών τους, με έγκυρες ελεγκτικές εταιρείες και να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα.  
 
Δεύτερον, το ίδιο προφανώς ισχύει  για κάποια μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται συστηματικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. Και ως προς την οικονομική τους κατάσταση και ως προς την καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων τους''.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:25
Exit mobile version