ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:50
MENU CLOSE

«Πάρε πίσω τις απειλές σου» λέει η Φ. Γεννηματά στον Γ. Στουρνάρα

13.06.2013 15:31

Να αποσύρει αμέσως το e-mail με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών απειλεί με κυρώσεις όσους μεταδίδουν την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ ζητά με δήλωσή της από το ΠΑΣΟΚ η  Φώφη Γεννηματά.

Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα σαφές μήνυμα που όλοι οφείλουν να αντιληφθούν. Ναι στο πρόγραμμα εξυγίανσης, με διάλογο στη Βουλή, με την ΕΡΤ ανοιχτή. Καλούμε τον κ. Στουρνάρα να αποσύρει αμέσως το επίμαχο mail που απαγορεύει την αναμετάδοση της εκπομπής του προγράμματος της ΕΡΤ».

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ και το e mail του Γιάννη Στουρνάρα από την κοινοβουλευτική επιτροπή στην οποία συζητείται νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Το επίμαχο e-mail του Γιάννη Στουρνάρα:

«Αγαπητέ κύριε-αγαπητή κυρία,
 
Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ' αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ.
 
Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται οτι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ'αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Για τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα»

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:49
Exit mobile version