search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:19
MENU CLOSE

Πέθανε ο «Τόνι Σοπράνο»

20.06.2013 07:17
Πέθανε ο «Τόνι Σοπράνο» - Media

Σε ηλικία 51 ετών έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Γκαντολφίνι, κεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς The Sopranos του δικτύου HBO.

Σε ηλικία 51 ετών έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Γκαντολφίνι, κεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς The Sopranos του δικτύου HBO. Ο «Τόνι Σοπράνο», όπως έγινε γνωστός ο ηθοποιός, απεβίωσε στη Ρώμη που βρισκόταν για διακοπές.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ηθοποιού δεν είναι γνωστά, αλλά οι μάνατζέρ του εικάζουν ότι υπέστη καρδιακή προσβολή.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο πελάτης μας, Τζέιμς Γκαντολφίνι απεβίωσε σήμερα, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Ρώμη, στην Ιταλία» ανακοίνωσαν οι Μαρκ Άρμστρονγκ και Νάνσι Σάντερς. «Θα μας λείψει πολύ. Αυτός και η οικογένειά του ήταν μέρος της οικογένειάς μας για πολλά χρόνια και όλοι μας θρηνούμε» αναφέρουν στην κοινή τους ανακοίνωση . 

Ο ηθοποιός, που είχε κερδίσει τρία βραβεία Emmy υποδυόμενος το ρόλο του Τόνι Σοπράνο, του αρχιμαφιόζου που μαστίζεται από στρες, είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στο Φιλμ Φεστιβάλ της Ταορμίνα της Σικελίας αυτή την εβδομάδα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:18