ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Η σελίδα του λοξού

28.06.2013 21:00

◆ Στου Ιουνίου τα υπόλοιπα.

Mυογράφημα

Ακατάφραστη η απορία, εκνευριστική κατάληξη των ανακοινώσεων, προσπαθεί με κατάνυξη ηλίθιας διαδικασίας να παρερμηνεύσει τα γενικώς κινούμενα σχήματα της επικαιρότητας.
Ανασχηματισμοί για τους οφθαλμούς του σύμπαντος και ελπίδα στη βιτρίνα για να περνά το μάτι στην έκπτωση και να αναλογίζεται.
Διακονία της εξουσίας με όλα της τα κάλλη με την ασυναρτησία να επιφέρει στο αναλογούν τη μαυρίλα του και με την ευφράδεια να χαϊδεύει την τρυφερότητα εκτός του κειμένου απομονώνοντας το χειροκρότημα στο απέναντι κάτοπτρον.
Εξιστορήματα χαμηλού διανοητικού περιγράμματος και σύνθεμα καταγωγικής νοοτροπίας, εθνικής συνέχειας και συνέπειας.
Δοκιμές επαναλήψεως καθ’ υπαγόρευσιν και το χείριστο διαδέχεται το χειρότερο φτιάχνοντας διά της επιστήμης της ανεκτικότητας, την αδιαφορία της τετράποδης σκέψης των πλαγιασμένων συνειδήσεων.
Οι αναλύσεις της εξυπηρετήσεως, πολυποίκιλου προσανατολισμού, επιτίθενται φωνασκώντας επιτυγχάνοντας τοιουτοτρόπως διά της σταγόνας την επικράτηση της ισχύουσας ανυπαρξίας.
Και στην αυτοκρατορία της μεγάλης κραυγής των μεγάλων συγκεντρώσεων των μεγάλων λόγων και πράξεων, ο φλήναφος περιφέρεται ασκόπως, ολιγότριχος και αντιαισθητικός αναρτώντας τη γραφικότητα στην καθημερινότητα.

Κύλινδρος

Στη γωνία των πεζοδρόμων
Όταν γυρνούσε καθηλώθηκε στο χώμα
Η όραση
Και εντυπώθηκε στο χώμα
Η ταυτότητα
Του παλιού και του νέου
Με το αδειανό
Στεγνό
Με το χωρίς
Σκέτο
Να πλαγιάζει στο νοτισμένο
Καυτό περιτριγύρισμα
Σιωπηλή μαρτυρία
Όταν το φως αποκρύπτει
Τα φαινόμενα του μαύρου

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:59
Exit mobile version