search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.04.2026 13:34
MENU CLOSE

Πάτρα: Μητέρα σκότωσε το παιδί της και το έβαλε στο ψυγείο

09.07.2013 17:47
Πάτρα: Μητέρα σκότωσε το παιδί της και το έβαλε στο ψυγείο - Media

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τον σύζυγο της, ο οποίος όταν επέστρεψε στο σπίτι ανακάλυψε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στο ψυγείο.

Ανατριχιαστική υπόθεση παιδοκτονίας στην Αχαΐα, μετά την αποκάλυψη ότι μια 31χρονη μητέρα σκότωσε το ηλικίας μόλις τριών μηνών παιδί της και -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- το έκρυψε στο ψυγείο του σπιτιού τους!
 
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τον σύζυγο της, ο οποίος έλειπε από την Πέμπτη και όταν επέστρεψε στο σπίτι ανακάλυψε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στο ψυγείο του σπιτιού, στην περιοχή  Αλεποχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε τραύαμτα στο κεφάλι.
 
Η ίδια η μητέρα ισχυρίστηκε ότι χτύπησε το παιδί της το Σάββατο και μόλις κατάλαβε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του, το έβαλε στο ψυγείο!
 
Δεν έχει εξακριβωθεί αν το παιδί τοποθετήθηκε εκεί ζωντανό ή νεκρό. Τις απαντήσεις θα τις δώσει ο ιατροδικαστής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.04.2026 13:34