ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:02
MENU CLOSE

Κάλεσμα Τσίπρα από το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

10.07.2013 17:10

Το δίλημμα «Μνημόνια ή ΣΥΡΙΖΑ» έθεσε εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της έναρξης του ιδρυτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
LIVE οι εξελίξεις από το συνέδριο.

 
Παρακολουθείστε ζωντανά τις εξελίξεις από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (όσο διαρκεί η live κάλυψη μέσω λινκ)

Η αυτοδιάλυση του Συνασπισμού:
 
Κατά την ομιλία του το μεσημέρι στο Διαρκές Συνέδριο του Συνασπισμού ο Αλέξης Τσίπρας, αφού αναφέρθηκε στην πολύχρονη πορεία του ΣΥΝ στη πολιτική ζωή του τόπου, σημείωσε: «Το πρωί κλείνουμε το κεφάλαιο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και το απόγευμα ανοίγουμε νέα σελίδα.  Με τον ΣΥΡΙΖΑ των μελών του, τον ενιαίο φορέα της ελπίδας που θέλει ξέρει και μπορεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου».
 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Μιχάλη Παπαγιαννάκη, σημειώνοντας ότι αποτελεί κομμάτι της συλλογικής ιστορίας του ΣΥΝ, παρόλο που δεν είναι σήμερα στη ζωή και κανείς δεν ξέρει αν σήμερα θα είχε παραμείνει στον Συνασπισμό καθώς ο ίδιος πάντα δήλωνε ότι θα είναι ο τελευταίος «που θα κλείσει την πόρτα».
 
Το κλείσιμο της αποστροφής αυτής περιείχε μηνύματα και για τους «συντρόφους» που πριν από τρία χρόνια έφυγαν από τον ΣΥΝ για να φτιάξουν τη ΔΗΜΑΡ: «Εμείς δεν διαγράφουμε την ιστορία μας.Ούτε αυτούς που έφυγαν, ούτε αυτούς που ακολούθησαν άλλους δρόμους. Δεν διαγράφουμε αλλά τιμάμε την ιστορία μας».

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:02
Exit mobile version